Құжаттама бөлімдеріІздеу⌘K

ҚұжаттамаЖобалар және команда

Сақтау орны және автоматты тазалау

dodocast өңдеуден кейін енді қажет емес файлдарды жойып, сақтау орнын үнемдей алады.

Осы бетте

Аккаунт баптаулары

Settings → Storage:

БаптауНе жойыладыӘлі не істеуге болады
Delete the original after processingжүктелген файл, оның жолдары бөлініп алынған бойдаағынмен көрсету, жаңа сапалар қосу, қайта транскодтау; түпнұсқаны жүктеп алу мүмкін емес
Delete all intermediate files after processingтүпнұсқа және бөлініп алынған дереккөздер; тек дайын ағын қаладытек көру; жаңа сапалар немесе қайта транскодтау үшін дереккөзді қайта жүктеңіз
Аккаунт баптауларындағы StorageАккаунт баптауларындағы Storage
Settings → Storage

Жаңа аккаунттарда әдепкі бойынша түпнұсқа жойылады, ал жолдардың дереккөздері сақталады. Баптаулар оларды қосқаннан кейін жүктелген бейнелерге қолданылады.

Жобаға арналған ережелер

Жобаның Storage қойындысында Inherit from account өшіріп, осы жоба бейнелеріне өз ережелеріңізді орнатыңыз.

Жоба сақтау орныЖоба сақтау орны
Жоба сақтау орны: аккаунт баптауларын мұраға алады

Қолмен тазалау

Өңделіп қойған бейнелер үшін бейненің Actions қойындысын ашыңыз → Remove intermediates. Толығырақ: Ауыстыру, жылжыту, жою.

Жаңартылды:

    ↑ ↓ — таңдау, Enter — ашу, Esc — жабу